Running & Hiking

Welk doel je ook hebt, je eerste 5KM lopen, opbouwen naar 10KM of 10 mijl, sneller lopen, conditieopbouw of een meerdaagse trektocht, met een goed onderbouw schema als houvast en een coach waar je bij terecht kan wordt het behalen van jouw doelen een heel stuk gemakkelijker.

Studio Revise biedt een aantal standaardschema’s aan waarmee je op eigen initiatief aan de slag kan, maar je kan ook kiezen voor een traject met begeleiding.

Het hele jaar door wordt er maandelijks 1 begeleide training georganiseerd die open staat voor iedereen, maar vooral bedoeld is om met de deelnemers aan een individueel loopcoachingtraject te werken aan looptechniek. De trainingen zijn vrijblijvend, maar bieden de mogelijkheid tot interactie met mij, coach Evi, ik ben beschikbaar tijdens deze trainingen voor al jouw vragen.

Hardloopcoach

Individuele loop- of wandelcoaching

De individuele coachingtrajecten zijn gericht op beginnende en gevorderde recreatieve lopers die loopdoelen hebben tot maximaal de halve marathon en op beginnende en gevorderde recreatieve wandelaars met heel uiteenlopende doelen.

Als hardloop- & wandelcoach besteed ik niet enkel aandacht aan het lopen op zich. Een sterk lichaam vormt immers de basis wanneer je op een duurzame manier aan duursport wil doen. We bouwen bijgevolg aan een stevige basis en een krachtig lichaam.

In elk individueel traject kan je, indien gewenst, een wekelijkse 30 minuten call inplannen met je coach. Maak hier gebruik van wanneer je vragen of twijfels hebt of als je wat extra motivatie nodig hebt.

De schema’s in een individueel traject worden aangeboden in periodes van 12 weken (met uitzondering van het jaartraject), voorafgaand aan de hernieuwing van je schema wordt een live of online meeting ingepland om je doelen en voortgang te bespreken.

Groepstraining hardlopen hulshout

Maandelijkse begeleide training

De maandelijkse looptraining die gratis wordt aangeboden aan de deelnemers van een individueel coachingtraject staat open voor iedereen. Het betreft een groepstraining die op vastgelegde dagen doorgaat.

Volg je geen individueel coachingtraject bij Studio Revise, maar wil je wel graag deelnemen, dan betaal je 8 EUR per training.

Tijdens deze trainingen gaan we uiteraard samen (eventueel in kleinere groepjes) lopen, maar er wordt ook aandacht besteed aan looptechniek.

Ben je een recreatieve loper en wil je graag af en toe in groep lopen, wil je je looptechniek wat bijschaven, sluit dan zeker aan.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar info@studiorevise.be.

Wanneer: 10u tot 11u.

Zondag 28/04, zondag 26/05 & zondag 30/06

Trainingslocatie: Sportpark Joris Verhaegen Hulshout, Industriepark 3, 2235 Hulshout.

Aan het eind van elk kwartaal worden de data voor de volgende 3 maanden bekend gemaakt.

Veelgestelde vragen

Je kan kiezen voor 12 weken, 24 weken of een jaartraject.

  • 12 weken: 125 EUR
  • 24 weken: 225 EUR
  • 1 jaar: 400 EUR
  1. Intake: bestaande uit een vragenlijst, een persoonlijke meeting met je coach (online of in de praktijk in Hulshout) en (indien van toepassing) een looptest.
  2. Een schema op maat voor de duur van je traject. Dit schema wordt aangeboden in periodes van 12 weken en wordt bijgestuurd waar nodig op basis van jouw feedback en progressie. Het schema worden aangeboden per mail en Google Drive.
  3. De mogelijkheid om een wekelijkse call in te plannen met je coach (online of in de praktijk in Hulshout).
  4. Gratis deelname aan de maandelijkse groepstraining (momenteel enkel voor lopers). Deze looptrainingen zijn niet verplicht, maar kunnen een meerwaarde zijn voor jouw progressie.
  5. Informatie- & motivatiemails tijdens de volledige duur van je traject.
  6. Opvolging (Connecteer met je coach via Strava of Garmin Connect).
  7. De mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te geven per mail of What’sApp gedurende je traject.

In een jaartraject wordt de volledige jaarplanning bekeken. Afhankelijk van je jaardoelen wordt op maat bekeken welke periodisering voor jouw trainingsschema het best geschikt is. Er kunnen cyclussen van 12 weken worden opgenomen in de planning, maar dit kan ook 8 of 10 weken zijn.

Wanneer je niet kiest voor een jaartraject, dan kies je ervoor om slechts een korte periode onder begeleiding te trainingen met het oog op een specifiek doel. Het is dan niet mogelijk om te variëren in de duur van je trainingscycli.

Wat de klanten zeggen ...

"Ik wilde graag sportiever en energieker zijn. Om mijn goede voornemens vol te houden en ook om op een verantwoorde manier te sporten, schakelde ik Evi in. Ik wou graag 5Km aan 1 stuk kunnen lopen en zonder deze stok achter de deur zou ik al minstens 3x hebben opgegeven, maar dan had ik nooit de voldoening gevoeld die ik nu heb gevoeld. Evi is begripvol op de juiste momenten, maar stimuleert ook wanneer nodig. De eerste keer dat ik haar hoorde zeggen 'dat het wel eens mag pikken/ zeer doen' was misschien wel verschieten, maar het helpt!"
Els
34 jaar - Leerkracht
"Ik ben met loopcoaching bij Evi gestart omdat ik reeds enkele jaren liep, maar gefrustreerd raakte omdat ik naar mijn gevoel nooit beter of sneller werd. Ik heb mijn motivatie om te lopen tijdens dit traject terug gevonden"
Tinne
45 jaar - Zelfstandige

Personal Training